Nem adom fel soha ! - Erdélyi Rolika weboldala

Erdélyi Rolika
Bankszámlaszám :
12099007 - 01286191 - 00100007  
Tartalomhoz ugrás

Rolika 10 éves !

Erdélyi Rolika weboldala
Közzététel szerző: Anya · 29 November 2019

Drága Kisfiam!
 
 
Hogy is lehetne, szavakkal kifejezni mit érzek ma. 10 évvel ezelőtt nagyon gyorsan jöttél erre a világra.Már akkor tudtam, mennyire élni akarsz itt a földön. Belenéztem a szemedbe, és láttam hatalmas öreglélek a tiéd! Négy hónappal később kiderült, hogy nagyon beteg vagy. Akkor tudatosult bennem, hogy óriási feladatot kaptunk mindhárman. Ma már úgy tekintek vissza a múltra, mint ha csak egy rossz álom
lett volna. Az első 5 évedben szinte csak kórházban voltál. Végig néztük, hogy harcoltál meg az összes betegséggel. Tíz éve kísérünk az utadon, azt szoktam mondani olyan az életünk, mint ha hullámvasúton ülnénk. Megéltünk együtt mélységeket-magasságokat. Igazi győztes vagy a szemünkben, és végtelenül büszkék vagyunk Rád! Valódi siker történet a Tiéd és, bebizonyítottad a világnak,hogy kell küzdeni az életért. Megmutattad , hogy léped át, döntöd le saját korlátaidat erődön felül . Minden nap mosolyogva ébredsz, rengeteg pozitív szó hagyja el a szádat,a végtelen simogatás,puszi és ölelés áradatról nem is beszélve, amit adsz nekünk .Olykor rám néznek ragyogó szemeid,és azt mondod: anya csodálatos vagy,én úgy szeretlek ahogy vagy, Ti vagytok a legjobb szüleim…..,és akkor szárnyalni kezd a lelkem. Olyan sokan szeretnek,biztatnak, azt írják neked Te vagy a példaképük. Rengeteg élménnyel lettél gazdagabb az elmúlt években,amik a lelkedet gyógyították meg.Sok-sok ajándékot küldtek már neked,és a legcsodálatosabb, amikor gyerekek üzennek,rajzolnak vagy csak a meséidet hallgatják.
 
A magad 10 évével sokkal bölcsebb vagy nálunk, és megtanítottál minket arra, hogy egyetlen dolog a legfontosabb csak az életben.
A SZERETET!
 
 
Köszönjük mindazoknak akik szívükön viselik sorsodat, segítettek-segítenek neked, hogy elérd az álmod.Ha belenézek ezeknek az embereknek a szemébe látom az önzetlenséget, az örömet, a jóságot, felemelő érzés mind ezt megtapasztalni,átélni!Köszönöm azoknak az orvosoknak, nővéreknek akik mindent megtettek azért, hogy ma itt legyél velünk, s boldog kisfiúként ünnepelj!
 
 NAGYON BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT!



Vissza a tartalomhoz