Nem adom fel soha ! - Erdélyi Rolika weboldala

Erdélyi Rolika
Bankszámlaszám :
12099007 - 01286191 - 00100007  
Tartalomhoz ugrás

Ma van a csontvelő transzplantáció 5. évfordulója

Erdélyi Rolika weboldala
Közzététel szerző: Anya itt 1 · 5 Március 2019
Rolika 5 éve ezen a napon kapott új csontvelőt, számunkra ez a második születésnapja.

Ilyenkor egyszerre érezzük a mélységes hálát,a végtelen boldogságot és újra  ugyanazt a csontig hatoló fájdalmat is, amit azon a napon éreztünk. Emlékszem, amikor meztelenre vetkőztetve pici testét fertőtlenítő fürdésre vitték a boxba költözés előtt. Annyira remegett a félelemtől és én még csak átölelni sem tudtam, mert steril ruhában vártam, hogy bemehessek vele. A sírás és az összeomlás szélén erőt vettem... mély levegő, ahogy szoktam és próbáltam mosolyogni, de rájöttem, hogy a maszktól nem is látja, így csak a hangom maradt. Akkor ő már hányt is annyira kétségbe esett. Aztán mindenki megnyugodott és tudtuk, ezt a csatát is meg kell nyernünk! NEM lehet másképp !!! Nem is lett, pár küzdelmes hét után minden jóra fordult .





Ezzel a kis videóval  szeretnénk üzenni, hogy van értelme küzdeni , menni előre töretlenül még akkor is amikor meggyötör az élet, mert mindenből van kiút.



S azoknak is üzennék, akik olyan sok mindent megirigyeltek tőlünk az elmúlt években ! Például az adományokat, az autónkat, amit egy vállalkozó segítségével vettünk meg hitelre,  vagy egy outletben pár ezer forintért vásárolt sport márkás ruhán át, a sok élményt, a rosszalló megjegyzésig : a gyerekből élünk, kihasználjuk, felhasználjuk és még sorolhatnám …… Irigyeljék azt inkább ,ahogy a kisfiunk végig csinálta legyőzte eddig a betegségeit a maga mindössze kilenc évével mosolyogva. Példát  is vehetnek róla, főleg attól a sok embertől is akik támogatnak minket a mai napig ! A ítélkezés helyett inkább gyakorolják a megérdemled, örülök a boldogságodnak mondatokat, higgyék el nekem a sok negatív rosszindulat helyett, még igazán boldog életük is lehet!

Rolika most  9 éves. Vannak nehézségek, de kinek nincsenek a mindennapokban ? Kisebb műtétek várják még a jövőben, de ahogy fogalmazni szoktam a pokolból már felemelkedtünk és meg tanultuk :
menni kell  az úton tovább a célunk felé!

Köszönjük mindenkinek, akik velünk együtt örülnek velünk, küzdöttek, segítettek, segítenek nekünk az orvosoktól, nővéreken, gyógytornászon át magánszemélyekig, azoknak a barátainknak, akik kitartottak mellettük a mai napig erőt adva, hogy soha ne adjuk fel !




Vissza a tartalomhoz