Nem adom fel soha ! - Erdélyi Rolika weboldala

Erdélyi Rolika
Bankszámlaszám :
12099007 - 01286191 - 00100007  
Tartalomhoz ugrás

24h Szombathely és Debrecen között !

Erdélyi Rolika weboldala
Közzététel szerző: Anya itt 1 · 19 Április 2018


Először is nem csak csodás tavaszi reggelre ébredtünk, hanem a névnapomra is. Ez úton is köszönöm mindenkinek akiktől egész nap érkeztek a köszöntések, elmondhatatlan jól esett !

A szokásos évi kontroll miatt mentünk. Ez a csaknem 1000 km-es út néha örökkévalóságnak tűnik.                          


Amikor megérkezünk a klinika területére minden 8 évvel ezelőtti emlék, illat azonnal felfrissül. A folyosón kis koponyás beteg gyerekek, nincs két egyforma. Valaki nem tud járni, valaki nem beszél, valaki fél oldalára bénult, egy-két aprócska fejen kötések...Rolika pedig mesét kezd mondani egy kerekes székes kislánynak.... A hasi UH felé találkozunk egy nővérrel aki felismer minket. Igazi Roli követő, csupa kedvesség, és éppen 1200g-os babát kísér ki a mentőbe, nekem elcsuklott a hangom.....Roli  és a mentős bácsi integetnek egymásnak. A doktornő megdicséri Rolit, mi pedig büszkék vagyunk az elismerő pillantásokra. Hazafelé elvittünk egy mese dvd rendelést, ha már úgy is arra jártunk. Hihetetlen jó érzés ez a szeretet és segítség, amit kapunk.

Később kiszállunk a kocsiból pihenni, enni kicsit. Én egyszer csak jobbra nézek megpillantva Rolika orvosát Prof. Dr. Bognár László idegsebészt, és a sokktól csak annyit tudtam mondani : köszönöm, hogy megmentette Rolika életét !


Hazaérve kicsit felkavarodik a lelkemben minden, s annyit üzennék minden egészséges embernek, hogy örüljön az élete minden percének, becsülje meg és ne nyavalyogjon!

Nagy ölelés Mindenkinek : Erdélyiné Szabó Andrea








Vissza a tartalomhoz